Kunststof kozijnen

In onze fabriek te ‘s-Gravenpolder hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren. Hiervoor maken wij gebruik van Deceuninck kunststof profielen met de mogelijkheid uit verdiepte profielen (type Royal) of vlakke profielen (type Flex).

Wij leveren kunststof kozijnen in drie verschillenden uitvoeringen, te weten Zendow isolerende kozijnen, Zendow#neo hoog isolerende kozijnen en Zendow#neo Premium super isolerende kozijnen.

Daarnaast kunnen onze kunststof kozijnen in vele kleuren, zowel glad als in houtnerf geleverd worden, en waar mogelijk voorzien van de speciale “hout verbinding look” (HVL), waarbij uw kozijnen eruit zien als traditioneel houten kozijnen.
 

                                            
                                                           HVL-verbinding                                                


WAAROM KIEZEN VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN DEN DEKKER BOUW?

Kunststof kozijnen van Den Dekker Bouw hebben een hoge isolatiewaarde, zijn duurzaam, oogstrelend, onderhoudsvriendelijk en inbraakwerend.

HOGE ISOLATIEWAARDE VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Afhankelijk van de uitvoering van het profiel en de glassoort varieert de isolerende waarde van uw kozijnen. De basic Zendow uitvoering heeft de beste isolatiewaarde voor zijn prijs, terwijl de standaard Zendow#neo uitvoering een hoge isolatiewaarde heeft en voldoet aan de strengste normen voor isolatie. De premium Zendow#neo Premium uitvoering behaalt superieure isolatiewaarden en overtreft de eisen voor lage energiewoningen. Welke uitvoering u ook kiest, uw energierekening zal aanzienlijk lager uitvallen, uw CO2 uitstoot zal vermindern en het geluidsoverlast van buitenaf wordt gereduceerd. Wilt u berekenen hoeveel uw besparing kan bedragen, kijk dan op de energiecalcultor. Voor meer details aangaande isolatie door uw kunststof kozijn kunt u terecht op de afzonderlijke productpagina's.

 

                             

 

DUURZAAM

Door te kiezen voor Zendow#neo (Premium) kunststof kozijnen en deuren levert u een positieve bijdrage aan het milieu. Ondanks de continue inspanningen van Deceuninck om het productieproces en het product duurzaam te maken, blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Kunststof kozijnen hebben een levenscyclus van 50 jaar. Ze hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot. Daarnaast roesten of rotten kunststof kozijnen niet en hebben weersinvloeden en zeelucht geen invloed op kunststof kozijnen. Zendow#neo profielen zijn UV-bestendig,vorm- en kleurvas, waardoor schilderen of oliën van uw kozijnen verleden tijd is.

Daarnaast worden oude kunststof profielen 100% gerecycleerd in een eigen recycleafdeling bij Deceuninck in België en verwerkt tot nieuwe kunststof profielen..

 

OOGSTRELEND

Iedere Zendow uitvoering is leverbaar in zowel vlakke (Flex) als verdiepte (Royal) profielen. De Zendow en Zendow#neo uitvoeringen zijn waar mogelijk leverbaar met HVL-verbinding.   

Voorts bepaalt de kleur van uw kozijnen en de materiaalkeuze de uitstraling van uw woning. Een rijk gevarieerd kleurenaanbod is leverbaar. Wilt u weten hoe uw woning eruit ziet met nieuwe (gekleurde) kozijnen, bekijk dan de onderstaande kleurensimulator en overtuig uzelf.

 

                             

 

 ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Kunststof kozijnen vergen niet veel onderhoud. Daarnaast is het schilderen of oliën van de kozijnen verleden tijd. Dit levert een positieve bijdrage aan het milieu. 

Kunststof is van nature vuil- en stofwerend. Bij het onderhoud van kunststof geldt daarom altijd: ‘keep it simple’. Was je kunststof kozijnen af met een zachte spons en water en voeg waar nodig een huishoudelijk reinigingsmiddel toe. Opgelet: agressieve producten, schuur- en oplosmiddelen of andere aromatische verbindingen (zoals aceton, terpetine, bleekwater,…) zijn sterk af te raden! Om krassen op het kunststof te voorkomen, kan je de kozijnen maar beter met een vochtige doek reinigen.

Kunststof is onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij! Een jaarlijkse onderhoudsbeurt van het raambeslag en de afdichtingen met de onderhoudskit van Deceuninck is aanbevolen. Die set bestaat uit producten die zijn ontworpen voor het onderhoud van dichtingen (onderhoudsstick), beslag of moeilijk te reinigen kozijnen. Kunststof ramen zijn altijd uitgerust met duurzaam raambeslag. Toch is het aan te raden om af en toe te controleren of het raambeslag gesmeerd moet worden. Zo houd je het zeker in perfecte staat en gaat het jarenlang mee.

Het smeren en nalopen van het raambeslag kunnen wij op afroep voor u uitvoeren. Ook kunt u bij Den Dekker Bouw een onderhoudscontract op uw kunststof kozijnen afsluiten, waarbij wij jaarlijks uw kozijnen nalopen en waar nodig smeren.

INBRAAKWEREND

Woninginbraken nemen steeds verder toe. Het is dan ook van het grootste belang aandacht te besteden aan inbraakveilige ramen.

De Zendow#neo en Zendow#neo Premium profielen worden standaard versterkt, waardoor het hele raam- of de deurconstructie onder alle omstandigheden een perfect vaste vorm houdt. Een profiel forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt niet.

Wel is het zaak uw kozijnen te voorzien van inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas. Bovendien is veiligheidsbeslag van het grootste belang.

Op uw verzoek kunnen wij uw kozijnen voorzien van PADK ventilatiebeslag. Door toepassen van dit beslag kunt u het kozijn naast de draai- en kiepstand ook nog eens rondom 6 mm openzetten. Hierdoor komt verse lucht naar binnen, maar blijven regen en ongedierte buiten. Daarnaast verlaagt  de speciale ventilatiestand de kans op inbraak, omdat het buitenaf niet zichtbaar is dat het raam openstaat en het niet te forceren is.

 

                                                 
                                                          padk-ventilatiebeslag


Naast het toe passen van HR++ isolatieglas bieden wij  de mogelijkheid tot het inbouwen van gestraald glas dat u kunt voorzien van uw huisnummer of andere afbeeldingen, of glas met een ingebouwde jaloezie.

           

                                                   

   

Contactgegevens

Den Dekker 's-Gravenpolder B.V.
Industriestraat 4
4431 NH 's-Gravenpolder 

T: (0113) 311446
E: info@dendekkerbouw.nl

Handelsregister: 22044467
BTW-nummer   : NL8084.54.134.B01

Bankrelaties:
Rabobank IBAN : NL43RABO0328301698
ING IBAN           : NL62INGB0000219773

Bouwvak 2019

Aangepaste openingstijden

22 juli t/m 10 augustus

Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur

Zaterdag van 08.30 uur tot 12.00 uur 


Bouwend Nederland Deceuninck Fundeon